Η εταιρεία μας Κρεμετίδης Βασίλης Μεταφορές - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά πετυχημένα χρόνια στον χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων - ανυψώσεων και έχει προσφέρει έως σήμερα τις υπηρεσίες της σε εκατοντάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα. 
 
Η χρόνια πείρα μας στο χώρο και το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό από το οποίο και απαρτίζεται, είναι σε θέση να σας εγγυηθούν για μία ασφαλή και άμεση μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.  
 
Με την αξιοπιστία που έχουμε αποκτήσει στα τόσα χρόνια εργασίας στο χώρο, αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις από την Θεσσαλονίκη προς όλη την Ελλάδα, συσκευασία - αμπαλάζ, λύσιμο και δέσιμο επίπλων, καθώς και ανυψώσεις με ιδιόκτητα σύγχρονα ανυψωτικά οχήματα. 
 
Καλύπτουμε άρτια όλες σας τις απαιτήσεις, από τις πιο μικρές έως και τις πιο μεγάλες και εγγυόμαστε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε ιδιώτες και επαγγελματίες. 
 
Προσφέρουμε πάντα ανταγωνιστικές τιμές, όποιος και αν είναι ο προορισμός. 
 
Με ένα τηλεφώνημα στο 6974556566, η εταιρεία μας με συνέπεια και επαγγελματισμό θα μεριμνήσει για όλες τις πτυχές που απαιτεί μια σωστή μετακόμιση, από την αρχή μέχρι το τέλος της.
 
Οι συνεχόμενες προσπάθειες μας για όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών με συνέπεια και αποτελεσματικότητα καθιστούν την εταιρεία μας μια από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες στην Θεσσαλονίκη.
 
Σκοπός μας είναι η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή σας, καθώς και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς.

Η διαδικασία των μεταφορών από την εταιρεία μας, πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Όλα τα φορτηγά μας περνάνε τακτικούς μηχανικούς ελέγχους για να είναι σε θέση να μεταφέρουν τις οικοσκευές σας με ασφάλεια και σιγουριά. Όλα τα φορτηγά έχουν περάσει τον κατάλληλο έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο.

Περιοχές που εξυπηρετούμε για Μεταφορές- Μετακομίσεις:

Ασβεστοχώρι, Πεύκα, Νεάπολη, Σταυρούπολη, Αμπελόκηποι, Κορδελιό, Διαβατά, Συκιές, Πολίχνη, Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Πανόραμα, Θέρμη, Περαία, Χαριλάου, Βούλγαρη και όλη την Θεσσαλονίκη, καθώς και όλη την Ελλάδα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά!

Επικοινωνία

  • Εταιρεία ΚΡΕΜΕΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  • Έδρα Θεσσαλονίκη, Ασβεστοχώρι, 25ης Μαρτίου 28, Τ.Κ. 56334
  • Ιστότοπος http://www.metaforeskremetidis.gr
  • Facebook metaforeskremetidis
  • Email vaskremetidis@gmail.com
  • Τηλέφωνο 6974556566